Stamdata: 

Stam data:
Beskrivelse: 
Beskrivelse:

Når du ankommer til Boderne 67 har du mulighed for at parkere direkte på sommerhus grunden der er gode parkerings forhold.
 

Herefter oplever du at huset ligger i starten af skoven, den kuperede grund er ca. 1400m2 så der er rig mulighed for at lege på græsplænen eller i skoven.
 

Der er 3 terrasser alle med havemøbler, den ene er bag sommerhuset den anden er oppe i terrænet og er overdækket, den sidste er delvis overdækket og sydvendt.
 

Der er ca. 20 siddepladser(Fordelt på 3 terrasser) og 2 solvogne samt en grill.
 

Indgangen til sommerhuset er direkte til stuen hvor der på venstre hånd er et spisebord med stole og lige for en brændeovn, til højre findes stuen som indeholder en købmandsdisk et 32" farve tv med digital antenne, parabol (Astra) og DVD afspiller. Der anlæg med radio, cd samt USB indgang til MP3 afspilning samt sofabord og stole og en sovesofa(2 ekstra sovepladser).
 

Køkkenet er velindrettet med keramiske kogeplader, varmluftovn, emhætte, opvaskemaskine, køle/fryseskab, brødrister, kaffemaskine, elkedel, gryder, pander, service mv.
 

Gennem fordelings entreen har man et soveværelse med 2 køjer på venstre hånd og på højre hånd er der endnu et soveværelse med 1 dobbelt seng.
 

Går man lige ud i entreen kommer man ud på badeværelset som indeholder toilet, vask samt bruse niche, der er gulvvarme. Badeværelset er renoveret i år 2006.
 

Der er strygejern, strygebræt, støvsuger samt diverse rengørings artikler.
 

Der er varmepumpe samt brændeovn i opholdsrum samt el-paneler.

 

Der er gratis trådløst internet adgang(Fibernet)
 

Der kan max. bo 4 personer.
 

Ankomst dag: søndag efter kl. 15:00

Afgangs dag: Søndag inden kl. 10:00

(Afgang Kl. 9:00 Ved bestilt rengøring)
 

Der er mulighed for at leje barneseng samt sengelinned.

Det er også muligt at bestille slut rengøring samt afbestillings forsikring. 

 

Øvrigt i Boderne:

Ud over den dejlige natur som der er i Boderne er der også en jollehavn, hvor man også finder de små "boder" som selve navnet Boderne er kommet af, det er en havn hvor der er gode muligheder for at købe et par friske fisk, men man har også selv mulighed for at fiske fra molen.
 

Området byder også på hyggelige vandrestier samt en idyllisk fyr/birk/rødgran skov, gå fx. en tur ud til Bornholms største klithede, "Raghammer" og oplev et kæmpe område med hedelyng, enebærbuske, vandløb, samt et rigt dyreliv fx. vildkaniner, hare, egern, firben og masser af ynglefugle.
 

Der er også en fin badestrand "Raghammer odde" som bestemt er et besøg værd.
 

Boderne har også en Cafe(Cafe Boderne) hvor der er mulighed for at købe brunch, frokost og á la carte. Derudover er der også en iskiosk.
 

Men det helt store trækplaster i boderne ud over stranden er butik Pia Stærmose som kan byde på alverdens mærke tøj, sko, mv. der forhandles bl.a. Marlene Birger, Saint Tropez, Lego, Paul&Shark, Charlotte Sparre, Annikki Karvinen, Marlboro, Wolford, Day, Sand, Gant, Masai, Henry Lloyd, Armani, Red/Green og mange andre.
 

Der er også et begrænset udvalg af glas varer fra Pernille Bülow glasdesign som har værksted i Svaneke.
 

Praktiske oplysninger:
 

Der er offentligt toilet på p-pladsen ved stranden.
 

Der er miljø station før p-pladsen ved stranden. Til tomme flasker, aviser, osv.
 

TDC har en mobil mast ved Boderne.
 

Alt vej som ikke er asfalteret er privat vej og max. hastigheden er 30 km. i timen.
 

Dag renovationen bliver afhentet mandag morgen.

Priser for 2010: 
Priser.

.

.

.

- Boderne 67 - 3720 Aakirkeby - Bornholm - Denmark - (C) by Thomas Hyldahl in 2008/09 - E-mail : Thomas.Hyldahl@gmail.com -
Lav din egen hjemmeside med mono.net